Autor Esports
9 Març 2015 a 16:30

Les noies del tenis taula dels Falcons són derrotades a casa davant el totpoderós UCAM Cartagena‏

El líder es porta la victòria de Can Balsach

Partit entre Falcons Sabadell A.E. i UCAM Cartagena: Elena López, Sara Ballester i set del dobles  // Imatges cedides pel Club Falcons Sabadell (Fotos: Ramon Carceller)

Partit entre Falcons Sabadell A.E. i UCAM Cartagena: Elena López, Sara Ballester i set del dobles // Imatges cedides pel Club Falcons Sabadell (Fotos: Ramon Carceller)

Tot va anar sobre el guió previst…  Així és com va transcórrer el partit tenis taula de dissabte passat, vist per mig centenar d’espectadors, entre les jugadores locals i el líder de la lliga que anunciavem el mateix dia en aquest diari. Les falconistes van jugar a bon nivell i fins i tot van tenir alguna opció d’esgarrapar algun set a les cartageneres. Però l’equip visitant es va presentar amb el seu equip titular i no va donar opcions a les de La Creu Alta. El resultat va ser de Falcons Sabadell A.E. 0UCAM Cartagena 4.

En el primer punt Elena López que tornava a l’equip després de la seva lesió en el turmell gens podia fer davant la xinesa defensiva i cedia per 3-0 el primer punt. En el segon punt Sara Ballester va tenir bones ratxes de joc però errades amb la dreta li van condemnar a cedir els 2 primers sets on anava dominant a la romanesa Necula.

En el tercer set Iulia va jugar a un gran nivell i es va portar el set per sumar el segon punt. El tercer punt enfrontava a les 2 Maries, Ballester per les locals enfront de la xinesa Xiao nacionalitzada per part de les visitants.

Els 2 primers sets van ser un monòleg per a la visitant que després de jugar a un grandíssim nivell se’ls va emportar per un doble 11-4.

En el tercer set la gran de les Ballester va controlar més el servei i la restada i va tenir moltes més opcions fins al punt d’anar 9-7 a favor però no va poder ser i després de 2 llargs intercanvis i 2 punts de fortuna la visitant es va anotar el set i el tercer punt per l’UCAM.

El dobles tornava a donar l’última oportunitat de guanyar algun set però no va poder ser. Després d’un mal primer set (6-11) on Maria Ballester i Elena López van fallar moltes restades es va veure un bon partit i a punt van estar d’obtenir premi les locals. En els 2 següents sets es va arribar a l’empat a 9 però les visitants es van aliar amb la fortuna i en tots dos es van portar el set per 11-9 amb punts de sort.

Després d’aquesta derrota les jugadores de Joan Nogueras segueixen a la novena plaça.

La setmana que ve tornen a jugar a casa enfront del segon classificat, el Villart Logístic Balaguer. Serà el dissabte a partir de les 18:00 hores a la Sala Tennis Taula Can Balsach.

Fitxa tècnica del partit:

Falcons Sabadell A.E. 0 – UCAM Cartagena 4

Elena LópezLi Xiang 4-11 6-11 3-11 0-3 (0-1)
Sara Ballester – Iulia Necula 7-11 6-11 2-11 0-3 (0-2)
Maria BallesterMaria Xiao 4-11 4-11 9-11 0-3 (0-3)
Xiao/NeculaM. Ballester/López 6-11 9-11 9-11 0-3 (0-4)

Àrbitre: Jesús Abellán

Switch to mobile version