Autor Hockey patins
6 Març 2015 a 11:00

L’alternativa de la Copa es diu Generali HC Palau

Les palauenques, candidates al títol per darrere dels dos equips d’Osona

HC Palau femeni

L’HC Palau femení viatja a Lloret amb la màxima il·lusió i amb serioses aspiracions // Imatge del web fep.es

Com a màximes favorites, el CP Voltregà, les reines de la competició (cinc títols en 10 edicions) i les vigents campiones. Com a aspirant, el CP Manlleu, que està signant una temporada espectacular i que competirà la propera setmana per guanyar la Copa d’Europa davant la seva gent. I si falléssin tots dos? Sembla ser que més enllà dels equips osonencs l’alternativa s’anomena Generali HC Palau de Plegamans, el tercer cap de serie de la competició.

L’equip palauenc completa, juntament amb el Gijón HC, la llista de candidats a guanyar la Copa de la Reina que comença avui a Lloret de Mar (La Selva). El debut serà a les 17.30 h contra el CH Mataró, un nouvingut a l’OK Lliga, però que ha esdevingut la revelació del curs. En delcaracions al web Hoqueitweet, la capitana vallesana, Berta Busquets, avisa que no serà un encontre fàcil: “És el pitjor rival que ens podia tocar per classificació”, assegura. Busquets afegeix que “són un equip que juguen bé tot i acabar d’ascendir a l’OK Lliga” i que “la joventut del grup i no tenir res a perdre els donarà un punt de motivació i il·lusió”.

Un format desfavorable

L’edició de la Copa de la Reina d’enguany destaca per tornar al format de final a vuit, la qual cosa vol dir que es jugarà una ronda més respecte l’edició anterior. La capitana palauenca creu que això “no ens afavoreix a les caps de sèrie”, doncs “als quarts de final tenim bastant a perdre i poc a guanyar per la pressió de passar sí o sí”. Amb tot, també li busca la part positiva i creu que vuit equips que s’ho jugaran tot a un partit pot influïr “Està clar que el Voltregà és el favorit per guanyar, però poden haver-hi moltes sorpreses per aquest motiu”.

Des de l’HC Palau han preparat a consciència aquesta data i han treballat per mobilitzar al màxim d’aficionats possibles. El club posarà a disposició de qui ho dessitgi un autocar per desplaçar-se fins Lloret de Mar i les pròpies jugadores han promocionat la competició amb un vídeo. “Arribem en bona forma i amb il·lusió després de la bona primera volta que hem fet”, assegura una animada Berta Busquets en els moments previs a saltar a la pista.

Switch to mobile version