Autor Bàsquet
27 Març 2015 a 16:30

La història del BCR del CE Sant Nicolau seleccionada pel concurs #BasketLover

“La Silla Deseada” es podrà votar a partir de demà

Equip BCR del CE Sant Nicolau la temporada 2014-2015

Equip BCR del CE Sant Nicolau la temporada 2014-2015 // Imatge del web del CE Sant Nicolau

L’equip de Bàsquet en Cadira de Rodes del CE Sant Nicolau de Sabadell i la seva història “La Silla Deseada” han estat seleccionats per optar al premi del concurs #BasketLover, promogut per Endesa – patrocinador principal de la lliga ACB – i dotat amb 6.000 euros.

Aquest concurs busca per tot l’Estat les històries més emocionants dels que fan el bàsquet base, els anomenats #BasketLover; i en aquesta ocasió la de l’equip BCR del CE Sant Nicolau ha estat una de les escollides.

Si finalment guanyessin el premi, el club sabadellenc destinaria els 6.000 euros a la compra de noves cadires adaptades per a la pràctica d’aquest esport, i a organitzar el Campionat d’Espanya escolar de Bàsquet en Cadira de Rodes a Sabadell.

La història #BasketLover del CE Sant Nicolau compta amb el suport del jugador nord-americà del FC Barcelona Justin Doellman, qui fa de padrí de la iniciativa grana. “La Silla Deseada” és la sisena història d’un total de vuit que han superat la primera fase del concurs, i a partir de demà i durant una setmana, qui ho vulgui podrà apostar per aquesta història votant a través del web de #BasketLover.

En aquest web es podrà veure el vídeo de la història del CE Sant Nicolau, així com també per televisió. En aquest cas s’emetrà una versió reduïda del projecte durant les retransmissions dels partits de la Lliga Endesa d’aquest proper cap de setmana del 28 i 29 de març.

La intenció del CE Sant Nicolau és promocionar la seva història durant tota la setmana per tal de superar els 7.000 vots i així classificar-se per a la fase final, a la que només accediran els tres projectes més votats.

Switch to mobile version