Autor Sanitat
19 Març 2015 a 17:00

La Fundació Olga Torres destina 120.000 euros anuals a finançar projectes de recerca sobre el càncer de còlon

El 25 de març es lliuren les beques d’investigació

Escultura situada a l'Aula Olga Torres de l'Escola d'estudis Empresarials // Imatge del web de la Fundació Olga Torres per l'estudi de càncer de colon

Escultura situada a l’Aula Olga Torres de l’Escola d’estudis Empresarials // Imatge del web de la Fundació Olga Torres per l’estudi de càncer de còlon

El proper dimecres 25 de març a les 12:30h,  l’Auditori de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell acollirà l’acte de lliurament de les beques postdoctorals d’investigació sobre el càncer de còlon.

L’acte serà presidit pel conseller d’Economia i Coneixement del govern de la Generalitat, Andreu Mas-Colell. En el decurs del mateix el Dr. Antoni Codina, cap del Departament de Cirurgia de l’Hospital Josep Trueta de Girona donarà una conferència sobre “Història de la cirurgia colorectal catalana”. L’acte inclourà les intervencions del  Josep Bombardó, president de la Fundació Olga Torres, i  Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell.

L’acte té caràcter públic i compta amb la col·laboració de la Corporació Sanitària del Parc Taulí,  l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i la Societat Catalana de Cirurgia.

La Fundació Olga Torres és una fundació privada sabadellenca sense ànim de lucre que ha centrat el seu camp d’actuació en la recerca sobre el càncer de còlon a través de la concessió de beques per a finançar els projectes que selecciona en la seva convocatòria anual, els qual es desenvolupen en centres d’investigació o instituts especialitzats.

Els recursos de la fundació provenen de la gestió del seu patrimoni i les donacions dels ciutadans. Des de 2005 en que va iniciar la convocatòria de beques el volum d’ajuts concedits supera el milió d’euros.

  • Motiu: La Fundació Olga Torres lliura les beques postdoctorals d’investigació sobre el càncer de còlon.
  • Dia: Dimecres 25 de març
  • Hora: 12:30h
  • Lloc: Auditori de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.
Switch to mobile version