Autor Futbol sala
14 Març 2015 a 09:30

Juan Carlos Mandiá: “Estic convençut de les nostres possibilitats”

Es va mostrar confiat d’assolir els objectiu

Juan Carlos Mandiá, tècnic del CE Sabadell // Imatge cedida pel CE Sabadell

Juan Carlos Mandiá, tècnic del CE Sabadell // Imatge cedida pel CE Sabadell

Cada cop tenim més mecanismes en el joc. Estic convençut de les nostres possibilitats“, va comentar ahir el tècnic arlequinat Juan Carlos Mandiá.

Així de convençut es mostrava l’entrenador del CE Sabadell d’assolir els objectius. El tècnic va recalcar el treball diari de l’equip i la dificultat progressiva d’escollir el millor onze. Juan Carlos Mandiá va comentar que  “La meva intenció no és tenir una alineació fixa. El treball que fem durant la setmana ens permet seguir creixent com a equip. Això és el més important.

Estem davant un partit molt difícil. La UE Llagostera ha fet les coses molt bé aquesta temporada, però estem confiats per aconseguir els tres punts” va comentar sobre el rival  de demà i va afegir que era fonamental que els jugadors del CE Sabadell  fossin  “ells mateixos per seguir creixent i guanyar partits“.

Com sempre, va demanar l’ajuda a l’afició, de la que va dir que “sempre recolza l’equip” i va destacar la perillositat del rival en les jugades a pilota parada.

Convocats

De Navas, Víctor, Ciércoles, Cristian, Carlos Hernández, Collantes, A. Hidalgo, M. Gato, Clerc, Nauzet, Aníbal, Marcos, Kiko Olivas, Benja, Javi Hervás, Agus, Yeray i Pol Roigé.

Switch to mobile version