Autor Atletisme
19 Març 2015 a 10:00

Inici del 28è Campionat d’Espanya d’Atletisme Cadet en Pista Coberta

Més de 544 atletes hi participaran

Atletisme en Pista Coberta // Imatge d'arxiu

Atletisme en Pista Coberta // Imatge d’arxiu

Aquest cap de setmana se celebrarà el 28è Campionat d’Espanya d’Atletisme Cadet en Pista Coberta a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya, situada a Sabadell. Un total de 544 atletes participaran en les proves del campionat. El tinent d’alcalde de Presidència i regidor d’esports de l’Ajuntament de SabadellJosep Ayuso, i el president de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA) i vicepresident de la Real Federación Española de Atletismo (RFEA), Joan Villuendas, han presentat el campionat en una roda de premsa.

Ayuso ha agraït el compromís de la RFEA i la FCA alhora de fer possible l’esdeveniment esportiu. Ha destacat “l’orgull que significa per a Sabadell acollir aquest Campionat. I totes les derivades de la competició: la vessant esportiva, que és importantíssima, i també la vessant turística i de capitalitat que comporta per a la ciutat acollir un esdeveniment d’aquestes característiques A més de la vessant econòmica, perquè els atletes de l’edat cadet es desplacen en moltes ocasions acompanyats pels seus familiars i totes aquestes persones venen a Sabadell, passegen, dinen, visiten els comerços, etc”.

Villuendas ha mostrat la “gran satisfacció per portar el Campionat cadet aquí, a la Pista Coberta de Sabadell, una instal·lació moderna i que agrada a tothom” i ha destacat que “aquest cap de setmana tindrem aquí als millors atletes de la categoria de tota Espanya”. Així mateix, ha explicat que al desembre es compleix el centenari de la Federació Catalana d’Atletisme i que, com a part de les celebracions, l’organisme esportiu voldria iniciar les converses i gestions “perquè ens agradaria tornar a portar el Campionat d’Espanya absolut en Pista Coberta de nou aquí a Sabadell i cloure així la commemoració del centenari”.

Entre els participants hi haurà grans especialistes en totes les disciplines atlètiques de la categoria, entre els quals destaquen els esportistes de la Joventut Atlètica Sabadell: Marta Romance, Adrià Torrents, Eloi Santafé, Anna Garcia i Alicia Dávila i el saltador amb perxa Marc Tome. La competició es dividirà en dues jornades, la primera serà el dissabte a la tarda, quan se celebraran les proves eliminatòries, i l’altra serà el diumenge al matí, quan tindran lloc les semifinals i les finals.

 L’entrada per veure les diferents proves és totalment gratuïta. L’acte ha sigut organitzat per la RFEA, la FCA i l’Ajuntament de Sabadell, i compta amb els patrocinis de Joma, Kinder, Kyocera i Mondo, entre d’altres.

 

 

Switch to mobile version