Autor Política
2 Març 2015 a 12:00

ERC Sabadell presenta campanya per a les municipals amb Oriol Junqueras

Juli Fernández i els nou primers membres de la llista van presentar les principals propostes

Presentació de la campanya d'ERC Sabadell per a les eleccions municipals

Presentació de la campanya d’ERC Sabadell per a les eleccions municipals // Imatge cedida per ERC Sabadell

Aquest cap de setmana ERC Sabadell va presentar la campanya que impulsarà de cara a les eleccions municipals del 24 de maig. L’acte va comptar amb la presència del president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras i els membres de la llista que presentaran els republicans.

A més de les intervencions de Juli Fernàndez i Junqueras, els nou primers membres de la llista, Montserrat Chacon, Xavi Guerrero, Gabriel Fernández, Ester Raventós, Joan Cuevas, Santi Valls, Laia Girós, Laura Pujol  i David Vila, van presentar les propostes centrals que volen desplegar al Nou Sabadell en relació a les polítiques de transparència, d’atenció a les persones, d’empresa i ocupació, d’industrialització, de comerç, de transparència, d’educació, d’urbanisme, de joventut, de dona, de cultura i el ser compromís amb els punts proposats per l’ANC el dia anterior a Cornellà.

El Candidat a l’alcaldia Juli Fernàndez, va presentar els 27 membres de la candidatura i va destacar que “presentem un equip de persones que no és la candidatura d’unes sigles, hem fet una candidatura que s’identifica perfectament amb Sabadell. Amb persones implicades i compromeses, d’arreu de la ciutat, d’edats i professions diferents. Gent amb il·lusió i capacitat per governar i liderar el Nou Sabadell a partir del 24 de maig”.

L’alcaldable d’ERC també va explicar els objectius i els principals eixos clau del projecte que encapçala. “Nosaltres no només volem governar aquesta ciutat, volem liderar-la i jo en vull ser l’alcalde”, va assegurar. Per això va demanar fer d’ERC Sabadellla primera força de la ciutat, perquè si ERC ho és, el Nou Sabadell serà una realitat i el canvi també. Per fer-ho necessitem a tothom que comparteixi amb nosaltres l’objectiu d’una ciutat neta i justa, on cal que Sabadell i el bé comú estiguin per sobre de tot”. “Pretenem fer una nova ciutat en el que les necessitats de la gent siguin les prioritats del govern, no ens podem deixar ningú pel camí” va afegir.

Finalment, Juli Fernàndez va defensar la cita del 24 de maig com un moment clau, previ a les eleccions del 27 de setembre, i va assegurar que la construcció de la nova República depèn en gran mesura d’ajuntaments com el de Sabadell: “Sabadell amb la resta de grans ciutats del País, i en especial les metropolitanes, som imprescindibles per tal de liderar la construcció de la República Catalana. I l’ajuntament del Nou Sabadell hi estarà inequívocament compromès”.

Per la seva banda, Oriol Junqueras va remarcar la necessitat que té la ciutat de canviar les maneres de fer del govern municipal: “Qui ha portat la ciutat a aquesta situació ho hauria de pagar. Nosaltres no confiaríem l’administració de la nostra empresa ni família a una gent que ho ha fet tan malament a tants llocs i durant tant de temps”. En referència a l’equip presentat, el president d’ERC va assegurar que “aquest equip ha de liderar la ciutat perquè Sabadell es mereix un nou model”.

Junqueras també va recordar el seu pas per Sabadell, on hi va viure fa uns anys abans d’instal·lar-se a Sant Vicenç dels Horts.  La situació de Sant Vicenç abans i després del seu pas per l’alcaldia en relació a la situació econòmica, les polítiques aplicades els darrers quatre anys i la situació dels ciutadans van centrar bona part del seu discurs.

Per acabar, Junqueras va assegurar que “Els sabadellencs teniu l’oportunitat de posar la ciutat en mans de gent que s’estima a la gent”.

Switch to mobile version