Autor Esports
31 Març 2015 a 17:00

Els Falcons competiran al Campionat de Catalunya absolut

El canvi de dates ha trastocat els plans de l’equip

falcons

L’equip de Joan Nogueras competirà al Campionat de Catalunya // Imatge cedida pels Falcons de Sabadell

Els Falcons de Sabadell competiran el proper divendres i dissabte en el Campionat de Catalunya absolut de tennis taula que es diputarà a Calella, amb l’objectiu de jugar el màxim de partits possibles i donar una bona talla davant de bons equips de Primera Nacional i fins i tot d’algun de Divisió d’Honor.

Aquestes són les expectatives dels falconistes després que el canvi de dates hagi trastocat els plans de l’equip entrenat per Joan Nogueras, que no podrà comptar ni amb Pere Weisz, ni amb Ramon Clivillé, jugadors de l’equip de Divisió d’Honor.

A les importants baixes se li ha afegit que els de Sant Oleguer han quedat enquadrats en un grup de tres equips que farà que disputin menys partits que els equips que formen part dels grups de quatre equips.

Per acabar de completar la dificultat de la cita, els Falcons els hi ha tocat el DKV Borges Vall, tercer classificat en la Superdivisió, i que compta amb el xinès Gui Chenkai i els cracks Marc Duran i Oriol Monzó. L’altre rival del grup és el CTT Badalona, de la Segona Nacional.

Joan Nogueras comptarà per aquesta competició amb Andreu Gómez, Miquel Muñoz i Joan Barbarerà. En la prova individual estaran a més Maria i Sara Ballester, i Adrià López.

El canvi de dates del Campionat de Catalunya absolut ha motivat que no s’hagi inscrit a l’equip de Superdivisió femenina, com han fet la majoria d’equips de Super, a més dels de Divisió d’Honor i Primera femenina.

Switch to mobile version