Autor Ensenyament
12 Març 2015 a 16:30

El Taller de Teatre Sant Vicenç guanya un Premi d’Educació en el Lleure

Un guardó dotat amb 4.000€

El Teatre Sant Vicenç // Foto: Joan Murcia

El Teatre Sant Vicenç // Foto: Joan Murcia

El proper dilluns 16 de març, a partir de les 19.00h, el Centre Parroquial Sant Vicenç De Sabadell, serà guardonat al Palau Robert de Barcelona, amb el Premi d’Educació en el Lleure amb el qual ha estat distingit per la seva experiència Taller de Teatre, dins la categoria de Projectes i experiències.

Els guardons, instituïts per la Fundació Carulla, i que enguany arriben a la onzena edició, premien la tasca realitzada pel Centre Sant Vicenç en tant que és una demostració que el treball d’educació en el lleure és una eina poderosa per a al formació integral de les persones. Asseguren que “el fet d’educar sense esforç aparent a través de la màgia del teatre, que comporta disciplina, esforç i coordinació, i acompanyada d’activitats complementàries com són les colònies i les trobades periòdiques, és allò que precisament la societat catalana sap fer molt bé”. I afirmen que el Centre ho demostra des de fa gairebé 25 anys amb totes les activitats i tallers que desenvolupa, que han ajudar a promoure la cultura i les tradicions del principat.

Pel què fa als altres premis, dins la categoria de Trajectòria, el Club d’Esplai Bellvitge-Fundespai ha estat distingit per “La capsa dels somnis. 45 anys del Club d’Esplai Bellvitge-Fundespai”. En relació al Premi a la millor experiència o projectes presentats fets per joves i/o adreçats a joves, ofert per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, ha estat per “Campaments Generals 2015. Una experiència brillant!” d’Acció Escolta de Catalunya, de Guardiola de Berguedà.

Els tres premis restants, pertanyents a la categoria de Projectes i experiències, han estat atorgats a l’Associació La Rotllana, de Badalona; l’Associació Riborquestra, de Barcelona; i l’Associació Club Espai La Florida, de l’Hospitalet de Llobregat.

Els Premis d’Educació en el Lleure estan constituïts per sis guardons dotats amb 4.000 euros cadascun, destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu en l’àmbit de l’educació social i del lleure.

El jurat, que enguany ha valorat 63 propostes rebudes, està format per Carles Barba, Josep Gonzàlez-Agàpito, Fabian Mohedano, Rosa M. Pujol, Núria Ramon, Rafa Ruiz de Gauna, Antoni Reig i Marta Rosàs.

Switch to mobile version