Autor Rugby
31 Març 2015 a 14:00

El Sabadell RC cau a Navata per la mínima

Un assaig sense transformació decideix el partit al segon temps

Sabadell RC-Carboners

Imatge d’arxiu cedida pel Sabadell RC

NAVATA RC 19-17 SABADELL RC

El Sabadell va caure en l’últim desplaçament de la temporada al camp del Navata. Els nois d’Uriel Martínez van estar a prop de guanyar, però es van quedar a només dos punts del conjunt de l’Alt Empordà després d’un partit molt igualat i en el qual van marxar amb avantatge al descans. Al final, però, una ràpida jugada dels empordanesos va decidir el matx.

Gairebé tots els punts es van veure a la primera part. Els vallesans van anotar els 17 per mitjà de dos assajos amb marca i un cop de càstig de Marc Moliné, mentre que els navatencs van fer-ne 14 i van afrontar el segon temps per darrera al marcador. A la segona part el Navata va assajar i va posar-se per davant i malgrat els intents dels d’Uriel Martínez el Sabadell no va poder capgirar el desavantatge. Les defenses es van imposar als atacs al segon temps en un partit que va ser, per sobre de tot, molt equilibrat i disputat.

L’activitat del Sabadell RC tornarà després de setmana santa. Serà per acomiadar aquesta primera temporada de la història del club ja que disputaran el darrer partit de la lliga. El Barça serà el rival dels vallesans en la cloenda de l’any.

Switch to mobile version