Autor Futbol
1 Març 2015 a 11:30

El Sabadell agafa aire

Victòria contra l’Alavés per trencar amb una ratxa de set jornades sense guanyar

Sabadell-Alavés

Collantes fa creure al Sabadell en la salvació // Imatge del web cesabadell.cat

CE SABADELL 2-1 DEPORTIVO ALAVÉS

Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos Hernández, Olivas, Clerc, Sabariego (Benja, 80′), Collantes (Gato, 91′), Hidalgo, Hervás, Tanabe (Marcos, 71′) i Aníbal.

Alavés: Manu Fernández, Raúl, Rafa, Laguardia, Toti, Barreiro (Vélez, 74′), Lanzarote, Toribio (Juli, 85′), Medina, Jaro i Juanma (Sangalli, 65′)

Gols: 1-0: Aníbal (30’); 1-1: Toti (61’); 2-1: Collantes (83’)

Àrbitre: Valdés Aller (comitè castellanolleonès). Grogues per Toribio i Laguardia (Alavés).

Coincidències de la vida o no el Sabadell guanya just el dia en que el club arlequinat ha fet l’última crida massiva a l’afició. L’estrena del Pack Remuntada va venir amb un pa sota el braç en forma de triomf per 2-1 contra un Alavés en que arribava en bona forma. L’equip de Juan Carlos Mandiá va demostrar que pot salvar-se encara que sigui patint i ahir van obtenir uns tres punts que donen aire i moral de cara als partits que resten. La permanència és ara a tres punts a falta de que Recreativo, Racing i Albacete disputin els seus encontres.

La imatge del Sabadell contra l’Alavés va ser totalment diferent a la de partits anteriors. Sobre la gespa de la Nova Creu Alta es va veure un equip dominador i sòlid i les ocasions es van anar succeïnt. Tanabe i Collantes van inquietar Manu Fernández abans que Aníbal, de cap, avancés als arlequinats a la mitja hora de joc. Amb l’1-0 es va arribar al descans i un cop es va reprendre el partit amb el mateix guió. Però l’Alavés va aprofitar al màxim una de les poques arribades amb perill que va fer i Toti, també de cap, empatava l’encontre al quart d’hora de la segona part. Al Sabadell li va entrar l’ansietat i durant uns minuts va quedar-se tocat fins que va aparèixer Collantes, el de sempre, per assegurar la victòria amb un golàs de falta. Era el minut 83 i va suposar l’estocada definitiva al matx.

En la propera jornada el Sabadell visitarà el Carlos Belmonte d’Albacete. El partit contra els manxecs, rival directe en la lluita per la permanència, serà de caixa o faixa per tots dos ja que moltes opcions de mantenir-se a la Liga Adelante passaran per aconseguir els tres punts el proper dissabte (20 h). 

Switch to mobile version