Autor Ensenyament
21 Març 2015 a 17:30

El Recinte de Montjuïc acull el Saló de l’Ensenyament fins el 22 de març

Restarà obert fins demà

[wzslider info=”true”]

Entre el 18 i el 22 de març, Recinte Firal de Montjuïc s’ha instal·lat el Saló de l’Ensenyament, un saló en què les diverses universitats i centres de formació exposen la seva oferta formativa, per tal que tots aquells estudiants que tinguin dubtes puguin conèixer de prop quines són les opcions que tenen per tal de continuar els seus estudis després de la formació obligatòria. Està organitzat pel Departmant d’Ensenyament i el Departament d’Economia i Creixement, sota la coordinació de la Generalitat de Catalunya.

El Saló de l’Ensenyament compta amb expositors específics de cadascun dels centres de formació, i enguany reforça els de la formació professional, així com l’estudi d’idiomes i els ensenyaments científics i tecnològics.

Està dividit en diversos espais: el dedicat als estudis universitaris, el d’altres estudis superiors i complementaris, el de formació professional i ocupacional, el d’estudis d’idiomes, el dels centres de secundària i batxillerat, Serveis a l’educació i l’Espai Jove. En aquests diversos espais, els joves es poden adreçar per resoldre els dubtes que tinguin sobre els estudis que volen cursar, especialement per conèixer els plans d’estudi, les sortides que tenen i quina carrera o curs de formació han de fer per tal de dedicar-se a una professió.

A tavés de la pàgina web del Saló de l’Ensenyament es poden consultar tots els expositors que hi ha.

Switch to mobile version