Autor Esports
19 Març 2015 a 14:00

El Consell Esportiu de Sabadell organitza diverses activitats aquest cap de setmana

Trobada d’Iniciació esportiva per als prebenjamins

Imatge cedida pel Consell Esportiu de Sabadell

Imatge cedida pel Consell Esportiu de Sabadell

Aquest cap de setmana hi haurà diverses activitats organitzades pel Consell Esportiu de Sabadell.

En primer lloc, es jugarà la quarta jornada del campionat classificatori de tennis taula a fases supracomarcals per la categoria juvenil masculí. Serà el divendres a la tarda, a partir de les 18.15h a la seu dels Falcons de Sabadell.

També es disputarà la 5a ronda de Campionat per equips d’escacs. Aquesta és la darrera ronda, que serà el dissabte, a partir de les 18.30h, a la Societat Coral Colon.

El dissabte, com a activitats destacades, se celebrarà la Trobada d’Iniciació Esportiva a la Masia de Can Gambús, que serà de les 10.30h a les 12h. Prop de 300 participants prebenjamins, d’entre 6 i 7 anys i dels cursos de P4 i P5, estan convocats a aquesta trobada. Per als prebenjamins, serà la sisena trobada (d’un total de 8), si en trobades anteriors han practicat l’handbol, el bàsquet, el futbol o l’atletisme, en aquesta ocasió faran activitats en el medi natural i una iniciació a les Curses d’Orientació.

Pel què fa als nens i nenes de P4 i P5, seria la 4a Trobada d’un total de 5, i en aquesta categoria es faran activitats per desenvolupar la psicomotricitar.

Switch to mobile version