Autor Futbol
16 Març 2015 a 17:30

Derrota contundent del CE Mercantil davant el RCD Espanyol (0-6)

Un partit que acosta l’equip sabadellenc al descens

Imatge del partit entre el CE Mercantil i el RCD Espanyol

Imatge del partit entre el CE Mercantil i el RCD Espanyol // Imatge cedida pel CE Mercantil

El partit de la 26a Jornada de lliga va començar amb un Mercantil que escanyava als pericos, durant els 15 primers minuts, els visitants no van aconseguir trencar el joc dels locals, i la pilota s’alternava d’equip sense acabar d’acostar-se prou a cap de les dues porteries.

No obstant això, al final d’aquests 15 minuts inicials, dos rematades seguides a la fusta van ser el preàmbul del primer gol de l’Espanyol al minut 16 que Marc Gual va resoldre creuant la pilota davant la sortida de Manu. Un gol que no va ensorrar el Mercantil, però que va significar el començament del domini blanc i blau.

Al minut 31 Entrena, en una jugada personal, va llençar un potent xut des de la frontal, i al minut 33 ho va fer Aarón. A partir d’aquest punt, el Mercantil es va veure superat i els pericos van resoldre el partit amb solvència: al minut 35 Marc Roca va marcar després d’una sacada de banda, i en ple domini en el minut 39, Torito va aconseguir el 0-5 al marcador al final de la primera part.

La segona meitat va començar amb una pluja que va permetre al Mercantil posar ordre al seu joc, aturant la fase ofensiva del seu rival. Només al minut 66 un error en la cessió del porter va ser aprofitada per Campuzano per marcar el sisè gol del partit. Durant la segona part, l’Espanyol no va estar tan fi, i els locals van intentar marcar algun gol, però la ocasió més clara de gol per part de Gorrea, va acabar sortint fora del camp.

El CE Mercantil està molt a prop de consumar el descens, amb 12 punts en joc a 8 del Lleida i amb desavantatge en la diferència de gols.

Switch to mobile version