Autor Economia
24 Febrer 2015 a 17:00

Una delegació de FIDEM visita Carinsa, una empresa de Sant Quirze del Vallès

Carinsa està dirigida per dues germanes

El grup de representants de FIDEM que van visitar les instal·lacions de Carinsa // Imatge cedida per la Cambra de Comerç de Sabadell

El grup de representants de FIDEM que van visitar les instal·lacions de Carinsa // Imatge cedida per la Cambra de Comerç de Sabadell

Una delegació de la Federació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM) va visitar aquesta setmana l’empresa d’aromes i fragàncies Carinsa, que està situada a Sant Quirze del Vallès. Les germanes Vanesa i Denia Martínez són les dues gestores de l’empresa. En concret, Vanesa és la presidenta del Grup Empresarial Carinsa, mentre que la seva germana n’és la subdirectora. Durant la seva visita, les representants de la FIDEM van conèixer com treballa l’empresa i quina és la seva aposta per al futur.

Carinsa és una organització dedicada a la fabricació d’aromes per al sector alimentari i de fragàncies per a productes de neteja que ha estat reconeguda en els últims anys per la seva aposta innovadora. De fet, fa pocs mesos va rebre un guardó de la Unió Europea que premiava el seu sistema de gestió de l’I+D+I. Per aquest motiu, la delegació de la FIDEM va visitar el departament d’innovació i desenvolupament i es va interessar especialment pel seu funcionament.

Les germanes Martínez també van explicar a les representants de l’entitat com funciona l’empresa i com ha anat evolucionant. En aquest sentit, els van facilitar un document amb informació detallada sobre la seva activitat empresarial. A més, també van explicar com han internacionalitzat el seu negoci, que ara té presència a diversos mercats d’arreu del món. De fet, Carinsa és considerada una de les marques més ben situades en el seu sector.

Switch to mobile version