Autor Política
6 Febrer 2015 a 15:00

Sabadell participa en una trobada de ciutats innovadores

Es va celebrar ahir a Terrassa

Joan Carles Sánchez Xarxa Innpulso

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, en el moment de la seva intervenció // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, va participar ahir a la primera Trobada de Ciutats Catalanes de la Xarxa Innpulso. Aquesta iniciativa, que promou Terrassa, busca crear un teixit entre les administracions municipals per fomentar la innovació a les 56 ciutats que formen part del projecte. A la trobada hi van participar alcaldes i altres representants polítics, però també gent del món de l’empresa i de la formació.

En el seu discurs, Sánchez va presentar els projectes que està engegant el consistori sabadellenc per impulsar la innovació a la ciutat. L’alcalde va enumerar els èxits, però també va reconèixer que com a ajuntament “hem de seguir facilitant la implantació de noves empreses i propiciar que puguin establir contactes entre elles tant dins com fora del municipi”. Segons ell, teixir aquesta xarxa és molt important i creu que la millor manera de fer-ho és apostant per la creació de “clústers estratègics i xarxes de networking”.

A banda de Sánchez, també van explicar les activitats que engeguen per caminar en aquesta direcció els alcaldes d’altres ciutats catalanes. Els batlles de Terrassa, que va fer de ciutat amfitriona, Vilanova del Camí, Sant Feliu de Llobregat, Cerdanyola, Viladecans o Sant Boi del Llobregat van pujar a l’escenari per intercanviar experiències. A la trobada també hi van participar la responsable del Campus de Terrassa de la UPC, Diana Cayuela, el president del Centre Tencològic Leitat, Eusebi Cima, i el subdirector general de Foment a la Innovació Empresarial del Ministeri d’Economia, Luis Cueto.

Switch to mobile version