Autor Política
24 Febrer 2015 a 16:30

Montserrat Mundi vol tornar a ser l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès

“Per poder fer del municipi un poble encara millor”

L'actual alcaldesa i candidata per CiU Montse Mundi // Imatge  cedida per Convergència Sant Quirze

L’actual alcaldesa i candidata per CiU Montse Mundi // Imatge cedida per Convergència Sant Quirze

L’actual alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montse Mundi, de CiU, ha demanat quatre anys més per poder fer de Sant Quirze un poble encara millor.

En la seva presentació com a candidata a la reelecció per Convergència i Unió, Montse Mundi ha dit que “m’agrada Sant Quirze, és un poble fantàstic, però podem fer-lo millor, sumant entre tots i totes”.

L’alcaldessa i candidata ha recordat que, els dos darrers mandats “ens ha tocat fer política en moments molt complicats, però hem pogut mantenir Sant Quirze en un nivell altíssim en tots els àmbits i encara fer-lo un lloc amb més qualitat de vida”. Ha afegit que “hi ha feina per fer i tinc, tenim, tota la il·lusió per fer-la. Per això em presento i per això compto amb tothom”.

La sala del celler de la Masia de Can Barra s’ha quedat petita en l’acte de presentació de Montse Mundi. Representants del món empresarial local i comarcal, dels diferents barris de Sant Quirze, de les entitats…, han participat en un acte en el decurs del qual persones del públic han pres la paraula per explicar el seu coneixement de la candidata i la relació que hi han mantingut. Un dels trets que més ha sorprès és que entre els assistents n’hi havia que havien tingut desencontres amb l’alcaldessa per temes ciutadans. Una prova, segons la presidenta local de CDC, Mercè Vallès, que “Montse Mundi sap guanyar-se a la gent, que sap dir no quan no pot ser i que quan diu sí, batalla sense descans perquè així sigui”.

Per la seva banda, el coordinador general de CDC, el diputat terrassenc Josep Rull, ha presentat Montse Mundi com “una persona que estima Sant Quirze amb una passió que s’encomana i una treballadora infatigable, que, a més, lidera un poble que sap aprofitar les oportunitats o anar-les a buscar, no com altres ”.  Rull ha afegit també que “Mundi és una dels molts alcaldes i alcaldesses compromesos des dels seus pobles en el procés pel qual el poble de Catalunya vol decidir el seu futur”.

Switch to mobile version