Autor Hockey patins
17 Febrer 2015 a 13:30

Mataró i Palau, rivals a la Copa de la Reina

Serà el segon partit dels quarts de final el proper 6 de març

Sorteig Copa Reina OK

Imatge posterior al sorteig // Foto: RFEP

 

El CH Mataró i l’HC Palau s’enfrontaran als quarts de final de la Copa de la Reina d’hoquei patins el proper 6 de març. Així ho han decidit les boles del sorteig de la competició celebrat aquest matí a l’Ajuntament de Lloret de Mar, ciutat que acollirà la competició a principis del mes vinent.

El sorteig ha deparat un encontre entre dos equips que disputen dues lligues diferents. Les maresmenques, cinquenes classificades, formen part de la segona meitat de l’OK Lliga, en la que s’agrupen els quatre equips més despenjats de la part alta. El Palau, en canvi, partia com a cap de serie i és un dels quatre aspirants a fer-se amb el títol. De fet, les vallesanes eren líders invictes fins fa poques jornades. Amb tot, es preveu un duel força igualat i l’equip guanyador s’enfrontarà al Voltregà o l’Alcorcón.

El quadre final de la competició ha estat el següent:

-CP Manlleu-Igualada HC

-Gijón HC-Sfèric Terrassa

-CH Mataró-HC Palau

-CP Voltregà-Alcorcón 

Aspiracions diferents

La Copa de la Reina d’hoquei patins es disputarà entre els dies 6 i 8 de març a Lloret de Mar (La Selva). En ella, Mataró i Palau tenen aspiracions diferents pel que fa a conquerir el títol. Les del Maresme no parteixen com a favorites, però entren en la travessa d’equips que poden donar la sorpresa. En canvi, les vallesanes sí que són aspirants a competir pel títol amb permís dels dos equips osonencs (Manlleu i Voltregà).

Switch to mobile version