Autor Economia
12 Febrer 2015 a 09:30

La Ferreteria Estrada, de Palau Solità i Plegamans, guanya el concurs L’Aparador

S’entregarà el 5 de març

Josep Maria Recasens, Director General de Comerç // Imatge cedida per la Cambra de Sabadell

Josep Maria Recasens, director general de Comerç // Imatge cedida per la Cambra de Sabadell

La Cambra de Comerç de Sabadell entregarà el proper 5 de març els premis del concurs L’Aparador, que guardona els comerços que van engalanar millor els seus aparadors durant la campanya de Nadal. La Ferreteria Estrada, de Palau Solità i Plegamans, s’ha endut el primer premi, seguida de Brodats Mariona, de Castellar del Vallès. L’empresa de Barberà Acadèmies Perruqueria i Estètica SL s’ha adjudicat el guardó a millor campanya a través de les xarxes socials.

El director general de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, presidirà l’acte de lliurament dels premis, que es farà a la seu de la Cambra de Sabadell a partir de les vuit del vespre. Els alcaldes i regidors dels diversos municipis que han participat al concurs acompanyaran Recasens. El president de la comissió de Comerç Interior, Josep Maria Porta, ha assegurat que els guardons volen ser “un reconeixement a l’esforç que està fent el sector”.

Aquest any, per commemorar el 45è aniversari del concurs, s’han donat dos premis al millor aparador i s’ha estrenat el que reconeix l’esforç dels comerços per promocionar-se a través de les xarxes socials. En total, gairebé 200 establiments de tot el Vallès Occidental han participat a L’Aparador. Molts d’ells seran reconeguts pels seus ajuntaments en una categoria específica que premia els millors aparadors de cada municipi.

Switch to mobile version