Autor Política
4 Febrer 2015 a 17:30

Joan García reclama una revisió dels serveis d’emergència de la ciutat

El candidat de C’s vol impulsar un cos de voluntaris

Joan Garcia

Joan García vol revisar els serveis de Protecció Civil // Imatge del web de Ciutadans

Coincidint amb l’alerta per nevades que està activada a moltes zones de Catalunya, el candidat de Ciutadan’s (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell, Joan García, ha reclamat “una revisió i actualització dels serveis de protecció civil i d’emergència en la ciutat” amb l’objectiu de que “siguin aplicables i s’adaptin a la diversitat de problemes que puguin donar-se al municipi”.

L’alcaldable ha apostat per “impulsar el cos de voluntaris de protecció civil millorant la seva dotació en mitjans tècnics i formació i posant-los directament sota la gestió de l’Ajuntament, integrant-los en tots els plans de protecció civil del municipi”.

Joan García també ha manifestat la necessitat de “crear un servei de neteja urgent que estigui actiu durant tot l’any” i ha exigit a la Generalitat “un increment d’un 50% dels efectius de bombers”.

Switch to mobile version