Autor Política
23 Febrer 2015 a 16:30

Endavant celebra la seva escola de formació i debat anual a Sabadell

Hi van participar, entre d’altres, Isabel Vallet i Pau Llonch

Escola de formació d'Endavant /7 Imatge cedida per Endavant OSAN

Escola de formació d’Endavant /7 Imatge cedida per Endavant OSAN

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Sabadell l’escola de formació i debat anual organitzada per l’organització socalista d’àmbit nacional de l’esquerra independentista Endavant (OSAN). La trobada va tenir lloc a l’espai La Quartera de Can Capablanca.

Al llarg del cap de setmana s’han realitzat xerrades i debats amb ponents locals i també de tot el territori. La jornada de dissabte es va estructurar en tres blocs, que van tractar l’economia feminista, la història contemporània dels Països Catalans i el paper de la cultura en la lluita de classes. Pel què fa a diumenge, el tema central de la jornada va ser la crítica a la Unió Europea i la proposta d’alternatives a l’actual sistema econòmic.

Entre els ponents convidats va destacar la presència del cantautor valencià Feliu Ventura, així com de la diputada de la CUP-AE Isabel Vallet, i també noms d’activistes locals amb reconeguda trajectòria, com la militant feminista Georgina Monge, la doctora en Sociologia Maria del Mar Griera  o el portaveu de la PAHCPau Llonch.

Amb aquesta trobada, Endavant va aprofundir en l’anàlisi del context i dels reptes actuals, així com en la construcció de propostes polítiques que enforteixin la lluita per la independència, el socialisme i el feminisme. El material resultant d’aquesta trobada serà publicat en format de vídeo i, també, en format imprès, per tal que serveixi com a eina de formació.

Switch to mobile version