Autor Waterpolo
4 Febrer 2015 a 17:00

El sorteig de la Copa del Rei de Waterpolo serà el proper 19 de febrer

El CN Sabadell hi serà present

Waterpolo Sabadell

Pilota de Waterpolo // Imatge del web del CN Sabadell

L’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona (Carrer Rosselló, 515) acollirà el proper dijous 19 de febrer a les 12.00 hores la presentació i el sorteig de la XXIX Copa del Rei de waterpolo, que tindrà lloc a la piscina Nova Escullera del CN Barcelona entre el 27 de febrer i l’1 de març.

Els equips participants en aquesta competició són els primers vuit classificats en la primera volta de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. Són el CN Sabadell, el CN Atlètic-Barceloneta, el CE Mediterrani, el Real Canoe NC Isostar, el CN Terrassa, el CN Mataró Quadis, el CN Barcelona i el CN Poble Nou-Enginyers.

Després de l’èxit en l’acte de presentació i sorteig de la Copa de la Reina del passat mes de gener, per aquesta ocasió es repetirà el mateix format, amb la presència dels entrenadors i d’un jugador de cada equip.

Tant la presentació com el sorteig es retransmetran via streaming pel canal Youtube de la RFEN.

Switch to mobile version