Autor Bàsquet
4 Febrer 2015 a 17:15

El Sabadell Sant Nicolau cau davant d’un dels seus màxims rivals, el JAC Sants

Els visitants van estar més encertats en el tram final

Sant Nicolau

Temps mort del Sabadell Sant Nicolau // Foto: Imatge del web del Sabadell Sant Nicolau

Sabadell Sant Nicolau 70 – JAC Sants 77

Parcials: 13-15 / 23-23 / 17-18 / 17-21

El Sabadell Sant Nicolau no va poder mantenir el passat cap de setmana la seva ratxa de victòries a casa. Les lesions i un rival molt lluitador van ser els seus botxins. A davant tenia el JAC Sants, un dels seus rivals directes ja que també ocupa una de les posicions capdavanteres, que va arribar al matx molt motivat i va imposar-se en els minuts finals de l’enfrontament. La primera part va estar molt igualada, amb alternances per part de tots dos bàndols. El Sant Nicolau va centrar-se en el joc interior, i Ramon Espuña es va erigir com el líder de l’equip. Les lesions, però, van tornar a fer una mala passada a l’equip, quan Marc Torres va abandonar la pista lesionat. La primera part va acabar amb un mínim avantatge per part del JAC Sants, 36-38.

A la represa, el Sant Nicolau va sortir a la pista amb més intensitat defensiva i va tractar d’imprimir més ritme al joc. Al principi, els va sortir bé la jugada i van agafar una certa distància, però, tot d’una, diversos errors individuals van donar aire al JAC Sants, que va reduir l’avantatge dels locals.

A l’últim quart, els santsencs van saber jugar millor les seves cartes, i van aprofitar el seu encert des de l’exterior. Per contra, el Sant Nicolau va anar perdent pistonada, i va acabar perdent el matx. Amb aquest resultat, el JAC Sants avança al Sabadell Sant Nicolau, que es col·loca 3r de la Lliga EBA. Aquest dissabte, a les 20.30 hores, el Sant Nicolau rep en el pavelló del Carrer Jardí al líder de la categoria, l’Aracena-AEC Collblanc de l’Hospitalet, que suma una única derrota.

Switch to mobile version