Autor Política
22 Febrer 2015 a 13:30

El PP denuncia l’estat “deplorable” en què es troben els carrers de Sabadell

Demana a l’Ajuntament que els millori

Un tram de la carretera Barcelona, que el PP situa com un dels punts en pitjor estat de Sabadell // Imatge cedida pel PP

Un tram de la carretera Barcelona, que el PP situa com un dels punts en pitjor estat de Sabadell // Imatge cedida pel PP

La secció local del PP a Sabadell va denunciar divendres, a través d’un comunicat, “l’estat deplorable” dels carrers de la ciutat. Segons el portaveu del grup popular, Esteban Gesa, les vies públiques del municipi presenten problemes tant en l’asfaltat com en l’enllosat de les voreres i per això demanen al govern municipal que actuï per posar-hi remei. Gesa apunta la carretera de Barcelona com una de les vies més deficients de la ciutat.

El PP denuncia que als carrers s’hi acumula “la brossa, les deixalles i els contenidors desbordants”. A més, creuen que el manteniment de l’asfaltat és insuficient i alerten que les carreteres estan “mal asfaltades, plenes de sots i altres irregularitats”. Els populars avisen que aquests problemes poden resultar un perill per als cotxes i per als vianants.

Però Gesa no només considera que els carrers estan bruts i mal asfaltats, també explica que l’estat de les voreres és similar. “A l’hora de caminar per la ciutat et trobes amb llambordes aixecades o inexistents que entorpeixen el pas”, assegura. El portaveu popular denuncia que les torratxes dels arbres solen estar trencades, una situació que “afavoreix el risc de caigudes”.

Pel PP aquests problemes es produeixen principalment a les rodalies de Sabadell, lluny del centre. Gesa atribueix aquest fet a l’actuació del govern municipal, que “com ja resulta habitual, tan sols es dedica a fer una neteja superficial del nucli deixant de banda les zones més perifèriques i sense acabar de solucionar els problemes de cap zona”. En aquest sentit, els populars asseguren que alguns veïns del sud de la ciutat els han traslladat queixes per l’estat dels seus carrers, i en especial apunten la carretera de Barcelona com una via que necessita una actuació urgent.

Switch to mobile version