Autor Waterpolo
8 Febrer 2015 a 17:30

El CN Sabadell revalida el títol de Copa de la Reina

Guanyen a la final a l’equip amfitrió, el CN Sant Andreu

 

CN Sabadell Copa Reina 2015

Alegria al CN Sabadell pel nou títol de Copa de la Reina // Imatge del web rfen.es

CN SANT ANDREU 4-11 CN SABADELL

CN Sant Andreu: Gazulla, Garrido, Lloret (2), Castellà (1), Guiralt, Roca, Rigler, Mora, Morell, Recio i Espasa (1)

CN Sabadell: Ester, Domènech (3), Maica García, Ortiz (1), Espar (2), Peña (2), Forca (1), Cordobés, Abellán (1), Genee (1), Seideman, Sánchez i Lidia Casado.

Marcador per quarts: 2-2, 3-4 (descans), 4-7 i 4-11 (final)

CN Sabadell i CN Sant Andreu han tancat una meravellosa Copa de la Reina de waterpolo amb una magnífica final. El final ha estat l’esperat, això sí. Les noies de Nani Guiu han revalidat el títol per vuitena temporada seguida i ja en sumen 12 al seu palmarès particular. Gran victòria per 4-11 de les sabadellenques contra l’equip amfitrió després de treballar molt, sobretot a la primera meitat. Enguany les vallesanes recordaran aquest campionat per ser un dels més treballats que han guanyat mai a nivell nacional, doncs han superat a tres equips de molt nivell (Mediterrani, Mataró i Sant Andreu) i sense la facilitat amb la que governen a la lliga.

Una primera part més que interessant enganxava a l’espectador a seguir de prop la lluita pel títol. Enganxava perquè el Sant Andreu ha aguantat el pols al Sabadell, tal i com demanava el seu entrenador, Javi Aznar, ahir després de superar al Rubí a semifinals: “Si arribem amb un marcador curt al descans tindrem possibilitats”, va dir. Molta igualtat durant els primers 16 minuts gràcies al bon paper de la portera andreuenca Eli Gazulla. Amb tot, el marcador era de 4-3 favorable al Sabadell.

Un tercer quart demolidor

Però la màquina perfecta de Nani Guiu ha rutllat a més velocitat a la represa i el tercer quart ha servit per començar a tocar el trofeu. El Sant Andreu ha fallat tres atacs consecutius i el Sabadell no ha perdonat. Parcial d’1-3 tot just al tornar del descans i partit que s’ha posat ja coll avall davant l’enfonsament físic i moral de les barcelonines, que no han pogut marcar cap gol als darrers vuit minuts i han acabat perdent el partit per 4-11.

Dotzè títol de Copa de la Reina per un CN Sabadell que no es cansa de guanyar. Ara els pròxims reptes són assegurar la lliga de Divisió d’Honor femenina i fer un bon paper a les competicions europees.

Switch to mobile version