Autor Waterpolo
28 Febrer 2015 a 10:30

El CN Sabadell es queda amb la mel als llavis

Apreten al CN Terrassa, però queden eliminats de la Copa del Rei

CNS-Terrassa copa

El CN Sabadell es va quedar a prop del premi // Foto: Atelier Photo

                    

CN SABADELL 6-9 CN TERRASSA

Sabadell: Motos, Sergi Cabanas (2), Koopman, Van Mil, Pugibet, Soler, Sánchez (1), Alcaide, Matoso, Fenoy (1), Marsal (2), Víctor Cabanas i Mardones

Terrassa: Iñaki Aguilar, Serra, Mora (2), Alarcón (3), Óscar Aguilar (2), Galeev, Sánchez, Pericas, Pérez, Gallego (1), De Lera (1), González i Prieto

Marcador per quarts: 2-2, 2-4 (descans), 4-7 i 6-9 (final)

Àrbitres: Galindo i Jiménez.

 

S’esperava que el derbi vallesà de la Copa del Rei fos un gran partit i no va decebre. La victòria final va ser per un Terrassa més encertat de cara al gol. El Sabadell, això sí, va donar guerra fins al final i va arribar amb possibilitats després d’una bona reacció als darrers vuit minuts de matx, però a ser insuficient per obtenir el passi a semifinals.

Va ser un derbi amb vàries fases. La primera, de molta igualtat. Sabadell i Terrassa van mantenir un pols intens durant la primera meitat, de bones defenses i de lluita constant. La segona, de domini egarenc sobre el rival. Els nois de Dani Nart, que van marxar amb un 2-4 a favor al descans, van sortir a la represa amb una marxa més i van encarrilar la victòria gràcies a l’encert dels seus llançadors.

I la darrera fase va ser de reacció sabadellenca. Els de Chava Gómez van apretar fins al final amb un parcial de 2-1 i el marcador reflectia un 6-8 a falta de dos minuts. La bona actuació d’Iñaki Aguilar a la porteria egarenca i el gol final de Sergi Mora van impedir la remuntada i, finalment,es van complir els pronòstics.

Final anticipada

El CN Terrassa obrirà la jornada d’avui (17 h) amb tot un partidàs contra l’Atlètic Barceloneta. L’aspirant i el màxim favorit es veuran les cares i d’aquesta semifinal sortirà el gran candidat al títol d’enguany. L’equip mariner hi arriba després de superar sense problemes a un inofensiu CE Mediterrani per 16-9.

Switch to mobile version