Autor Handbol
24 Febrer 2015 a 14:30

Dura derrota de l’OAR Gràcia masculí contra el Vendrell

Els sabadellencs cauen per 10 gols de diferència

OAR Gràcia de Sabadell // Imatge cedida per l'OAR Gràcia

OAR Gràcia de Sabadell // Imatge cedida per l’OAR Gràcia

VENDRELL HANDBOL 34-24 OAR GRÀCIA SABADELL

Vendrell (16+18): Olivares; Cantero (1), Calbet, Bofarull (4), Fernández, Monroy (10), Malivern (6), Mario, Carrero (3), Cardona (1), García (4), Sánchez (2), Soler (3) i Trillas

OAR Gràcia (13+11): Camps; Rocher, Conejero, Domínguez (1), Fenoy (3), Villoria (5), Cazalla, Escudero, Vergara, Sobrino, Bonas, Vaillo (4), Acebrón (3), Escuert (8) i Abadal

Marcador cada cinc minuts: 3-1, 4-2, 8-5, 11-8, 13-11, 16-13 (final), 22-13, 25-15, 29-16, 33-20 i 34-24 (final)

Àrbitres: De Sola i Pérez

Tocava confirmar les bones sensacions del partit contra el Gavà, però tot i la motivació amb la que l’OAR Gràcia Sabadell afrontava el matx a la pista del Vendrell Handbol el resultat amb el que van tornar va ser per oblidar. No va sortir res i la derrota per 34-24 va ser força dura per un grup que està completant una temporada força irregular. Tot i així, els de Jordi Jódar continuen en una situació força tranquil·la.

Partit difícil dels graciencs, que no van poder adaptar-se en cap moment a la pista ni al joc del rival. Sempre per darrera al marcador, però almenys durant la primera part van estar dins de la lluita i van marxar amb un 16-13 al descans que donava opcions de remuntar. La represa, malgrat tot, va ser desastrosa pels vallesans i un parcial de 13-3 al minut 45 (29-16) va ensorrar qualsevol esperança de capgirar el marcador.

L‘OAR Gràcia continuna instal·lat a la part mitjana de la taula, en el 10è lloc, i força lluny del descens,. El proper encontre serà al pavelló el Carrer Bocaccio contra el Sesrovires, l’equip que es troba just per sobre en la classificació i a només un punt de diferència.

Switch to mobile version