Autor Waterpolo
6 Febrer 2015 a 11:00

CN Sabadell: vuitena defensa del títol

Les noies de Nani Guiu tornen a ser les màximes favorites per guanyar la Copa de la Reina

CN Sabadell Copa Reina 2014

El CN Sabadell va guanyar l’any passat contra el Mataró // Imatge del Twitter @nataciocat

Com si es tractés de Poli Díaz, el famós boxejador conegut com el Potro de Vallecas, defensant el títol de campió d’Europa, el CN Sabadell afronta la Copa de la Reina per vuitè cop consecutiu com les vigents campiones. Les jugadores que entrena Nani Guiu dominen la competició del KO des de la temporada 2007-08 i des de llavors no han cedit en cap edició. Enguany, doncs, buscaran la vuitena seguida.

Els números i els fets atorguen a les vallesanes l’etiqueta de màximes favorites. Dominen la lliga amb una autoritat gairebé militar i a les competicions europees també són les millors. Ni la baixa de Jennifer Pareja sembla ser un obstacle per les de Guiu, doncs encara compta amb el gruix de la seva plantilla. Una plantilla que, com ja s’ha vist, està molt per sobre de qualsevol equip.

Amb tot, el CN Sabadell es troba a la part més complicada del quadre. Les boles van emparellar a les sabadellenques amb el CE Mediterrani, un dels pocs equips que ha pogut competir de tu a tu contra les noies de Nani Guiu. De fet, la capitana Olga Domènech ja va dir el dia del sorteig que “és un equip físicament molt dur i treballador i no ens podrem relaxar”. En cas de passar (cosa que sembla poc discutible) es trobarien amb el guanyador del Mataró-Dos Hermanas. Contra les del Maresme també han hagut de treballar per aconseguir la victòria i, com a dada significativa, les de Florin Bonca només han perdut en lliga contra el Sabadell.

Les primeres en jugar

El primer duel de la tarda d’avui serà el Sabadell-Mediterrani. Les vigents campiones obriran la competició ja entrada la tarda, a les 15.15 h. S’espera que el matx inaugural a la piscina Pere Serrat sigui disputat i pocs dubten que les noies de Guiu el guanyin.

Switch to mobile version