Autor Societat
3 Febrer 2015 a 16:35

4 persones ateses al Taulí per un incendi en un edifici de Terrassa

Sembla ser que l’origen va ser la manipulació d’un quadre elèctric

Imatge d'arxiu: Mercè Folch

Imatge d’arxiu: Mercè Folch

Al voltant de les 20.30h de la tarda d’ahir, els Bombers de la Generalitat van rebre avís del responsable d’un establiment situat en el grup d’edificis de Montserrat que hi havia una persona en un dels edificis demanant auxili.

Al mateix temps el telèfon 112 rebia una trucada informant que s’havia produït una explosió. En personar-se al lloc dels fets la policia va procedir al tall dels carrers Pontevedra, Rioja i Carretera Montcada. S’estava produint un incendi en el quart pis de l’edifici per un problema en el quadre elèctric.  Fins al lloc s’hi van desplaçar diverses unitats de bombers així com del SEM.

En total van ser 20  les persones afectades per inhalació de fum, de les que 9 van ser traslladades a l’Hospital de Terrassa, 7 a la Mútua de Terrassa i 4 al Parc Taulí. Totes elles de caràcter lleu.

Segons el cap dels Bombers de Terrassa, tot semblava indicar que es va originar per una manipulació del quadre elèctric segurament pels inquilins d’un pis ocupat.

Més tard, els Bombers van haver de tornar a l’edifici ja que uns dels inquilins atesos a Mútua havia manifestat que li semblava que s’havia deixat l’olla al foc. La dotació de bombers va comprovar que no era així i que no hi havia cap olla al foc.

El tècnic d’Endesa que es va personar al lloc va poder restablir l’electricitat de l’edifici excepte la dels pisos superiors que segons el tècnic se n’havia de fer càrrec l’asseguradora.

Totes les persones dels pisos inferiors van poder tornar als seus habitatges mentre que les dels pisos superior ho van fer en casa d’amics i familiars.

Switch to mobile version