Autor Atletisme
14 Gener 2015 a 17:00

Sabadell celebra la tercera edició de la Cursa contra el Càncer

Els diners recaptats es destinaran a l’AECC

Cursa contra el Càncer

Cursa contra el Càncer // Imatge extreta del web Corrocontraelcancer.com

Sabadell celebra la tercera edició de la Cursa contra el Càncer el 8 de febrer a les 10 del matí. L’acte es fa en motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, que és el 4 de febrer. El recorregut tindrà una llargada de 5km i es pot participar ja sigui corrent o caminant. Les inscripcions per aquest esdeveniment esportiu costaran 7 euros, 5 dels quals aniran íntegrament destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) en favor de la recerca contra el càncer.

El principal objectiu de la cursa és mobilitzar la població tot transmetent els valors de l’activitat física, trencant els tabús del càncer i  recollint un donatiu per a l’AECC. Aquesta cursa és un referent pel que fa a les curses benèfiques ja que al 2012 hi van participar 1.400 persones, recollint prop de 9.000 euros de donatiu. El 2013, amb 1.500 corredors, es van recollir 10.000 euros. Per últim, l’any passat hi va haver més de 2.000 persones que van aportar més de 12.000€.

Com a novetat d’enguany, es donarà a cada participant una samarreta de la cursa amb el lema “Corro contra el Càncer”. Les inscripcions es poden fer de forma online fins el 29 de gener, o bé, de forma presencial els dissabtes 17 i 24 de gener al Centre Comercial Paddock Bulevard de Sabadell, de 10 del matí a 6 de la tarda. Recordem que també es pot participar a la cursa apuntant-se com a voluntari o fent un donatiu.

Switch to mobile version