Autor Ensenyament
2 Gener 2015 a 12:00

Sabadell amplia a 190 hores, l’horari d’estudi de les Biblioteques Municipals

Coincidint amb el primer període d’exàmens i avaluacions

Biblioteca Vapor Badia

Biblioteca Vapor Badia // Imatge del web sabadell.cat

L’Ajuntament de Sabadell ha decidit ampliar a 190 hores  l’horari habitual d’algunes de les sales d’estudis de les Biblioteques Municipals, en horari nocturn i cap de setmana. Aquesta acció ha estat formulada per l’Ajuntament, coincidint amb el primer període d’exàmens i avaluacions.

El servei de sala d’estudi és permanent a la biblioteca central (Vapor Badia) i a les biblioteques de districte (Nord, Sud i Ponent) dins l’horari habitual d’obertura d’aquests equipaments, per facilitar als estudiants les condicions òptimes i l’ambient adequat per respondre a les necessitats d’estudi i recerca al llarg del curs acadèmic.

Horaris especials de les sales d’estudi

Del 7 de gener al 7 de febrer, la sala d’estudi de la Biblioteca Vapor Badia (C. de les Tres Creus, 127-129) obrirà a les 10 del matí fins a les 12 de la nit de dilluns a divendres; els dissabtes i diumenges, de les 11 del matí a les 8 del vespre.

La sala d’estudi de la Biblioteca de Ponent (Pl. d’Ovidi Montllor, 5) obrirà de dilluns a divendres de les 4 de la tarda a la 12 de la nit, dimarts de les 10 del matí a la 12 de la nit, i dissabtes de les 10 del matí a les 2 de la tarda. Els diumenges estarà tancat.

La resta de sales d’estudi de Sabadell estaran obertes en l’horari habitual del servei: la Biblioteca del Nord (Ronda Navacerrada, 60) obre dilluns, dimarts, dimecres i divendres de les 4 de la tarda a les 9 de la nit; el dijous de les 10 del matí a les 9 de la nit i els dissabtes de les 10 del matí a les 2 de la tarda.

La Biblioteca del Sud (Passeig d’Almogàvers, 49), obre dilluns, dimarts, dimecres i divendres de les 4 de la tarda a les 9 de la nit; el dijous de les 10 del matí a les 9 de la nit i els dissabtes de les 10 del matí a les 2 de la tarda.

Tota la informació es troba disponible a http://www.sabadell.cat/bims.

Switch to mobile version