Autor Societat
18 Gener 2015 a 17:48

Rescat d’una ciclista accidentada a Matadepera

Ha estat evacuada en estat greu al Parc Tauli

Helicòpter

Helicòpter // Foto: Sergi Colomer

A un quart d’una,, els Bombers de la Generalitat han realitzat un rescat a Matadepera.

 Es tracta d’una ciclista ferida a causa d’una caiguda mentre anava pel camí de la Riba. Al lloc, s’han desplaçat efectius del GRAE i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) amb el suport d’un helicòpter, l’ambulància del servei i una dotació terrestre.

Un cop al lloc, han realitzat les maniobres per tal d’estabilitzar la ferida, que ha patit ferides greus, i, posteriorment, mitjançant un gruatge amb l’helicòpter, l’han evacuat i s’ha fet el trànsfert amb els serveis sanitaris del SEM, que ha activat una ambulància i  l’helicòpter medicalitzat, i l’han evacuat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.

 

Switch to mobile version