Autor Societat
6 Gener 2015 a 10:00

Rebaixes anticipades a Catalunya

Alguns comerços s’emparen en la llei estatal

rebaixes

Alguns comerços catalans ja penjen el cartell de “rebaixes” // Imatge del web de la Generalitat de Catalunya

Després de la suspensió de la legislació catalana pel TC, la qual regulava els horaris comercials i els períodes de rebaixes, ara alguns comerços catalans han decidir acollir-se a la llei estatal i començar ja la campanya de rebaixes d’hivern. Els establiments que així ho desitgin donaran inici a les rebaixes abans de la seva arrencada oficial el 7 de gener.

Miguel Ángel Fraile, secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), reconeixia que algunes botigues ja han penjat el cartell de “rebaixes”. El secretari confiava que aquest Nadal s’incrementessin les vendes entre un 2% i un 4%, tot i que al final ha sigut entre un 1% i un 2%. “És un creixement moderat, però estem satisfets perquè es produeix un canvi de tendència”, declarava Fraile, afegint que sis de cada deu comerciants asseguren haver mantingut les seves vendes en aquesta campanya, mentre que un 20% les ha incrementat.

En un cap de setmana que sol ser frenètic quan a compres, els comerços catalans van poder obrir diumenge, moment idoni per fer les compres d’última hora. I és que després d’una bona campanya nadalenca els comerciants afronten amb optimisme aquest període de rebaixes, el qual arrencarà amb descomptes d’entre un 20% i un 50%. Segons Frailehi ha prou estoc perquè la campanya sigui potent”.

Switch to mobile version