Autor Futbol
14 Gener 2015 a 17:45

Marcos: “Podem fer sis punts en els dos desplaçaments”

L’objectiu del CE Sabadell és sortir de la zona de descens

Marcos en roda de premsa

Marcos en roda de premsa // Foto cedida CE Sabadell

El jugador eivissenc del CE Sabadell, Marcos García, s’ha mostrat confiat en què l’equip pot superar la seva situació en els dos propers desplaçaments consecutius, als camps de l’Osasuna i el Betis. En roda de premsa, al CAR de Sant Cugat, Marcos ha fet palès que l’equip està en una bona dinàmica, després d’haver aconseguit quatre de sis punts, i que s’ha de seguir així, per intentar puntuar.

Dissabte, contra l’Osasuna, Marcos sap que serà difícil, malgrat les baixes de l’equip navarrès, però ha remarcat que, en els últims partits, el Sabadell crea ocasions, i que jugant fora de casa, si són contundents enrere i mantenen la porteria a zero, es pot fer un 6 de 6 en els dos partits a venir, sempre amb l’objectiu que el conjunt arlequinat acabi la primera volta de la lliga fora dels llocs de descens.

Switch to mobile version