Autor Societat
29 Gener 2015 a 17:15

Les ventades poden alterar el funcionament del transport escolar a la comarca

Es crea la Comissió d’Emergència davant la previsió de vents

Transport Escolar // Imatge del web del Consell Comarcal del Vallès Occidental

Transport Escolar // Imatge del web del Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha constituït aquest migdia la Comissió d’Emergència davant les previsions de fortes ventades per aquesta tarda i nit al Vallès Occidental. Aquesta Comissió està formada per la gerència del Consell i diferents responsables tècnics/es dels serveis d’Educació, Serveis generals i Comunicació. Aquest òrgan es constitueix quan alguna situació meteorològica pot alterar el funcionament del transport escolar a la comarca.

Durant aquest matí s’ha estat fent el seguiment de la situació meteorològica i dels avisos del CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya). En aquests moments la comarca del Vallès Occidental, d’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se’n poden derivar, es troba en fase d’Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per vents.

En cas que sigui necessari, el Consell Comarcal activarà les actuacions previstes al “Protocol d’actuació del servei de transport escolar col·lectiu davant de situacions d’emergència amb afectació a la xarxa viària i/o el servei”. Els Serveis d’Educació estan en contacte amb les diferents empreses operadores del servei de transport escolar. També s’ha comunicat la previsió meteorològica i la situació d’alerta als responsables dels centres escolars, els ajuntaments i els Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental.

Switch to mobile version