Autor Economia
2 Gener 2015 a 14:00

L’empresa Isidro Torras Raspalls Tècnics de Sant Quirze, distingida per la seva responsabilitat social

Per la implicació amb la igualtat, la comunitat o el medi ambient

Logotip Respon.cat

Logotip Respon.cat // Imatge del web Respon.cat

L’organisme Respon.cat, que vol implicar les empreses més compromeses amb la responsabilitat social, ha distingit les bones pràctiques de l’empresa Isidro Torras Raspalls Tècnics SL, amb seu a Sant Quirze del Vallès. La companyia està ubicada al polígon Can Torras i Can Llobet, té una plantilla d’onze treballadors i aquest 2015 celebrarà el seu centenari. L’actual gerent, Xavier Torres, és la quarta generació de la família al capdavant de l’empresa.

L’Ajuntament de Sant Quirze li farà un reconeixement a la Nit de l’Empresa que se celebrarà el proper 24 de març. L’empresa fabrica raspalls per usos industrials i professionals. A l’empresa santquirzenca se li reconeixen els seus valors de compromís amb la innovació, amb el bon govern (gràcies al seu protocol familiar), amb la igualtat en el treball en equip, amb la comunitat i amb el medi ambient. Isidre Torras va rebre el reconeixement de Respon.cat junt amb altres dinou petites i mitjanes empreses catalanes, en un acte que va desmentir el tòpic que la responsabilitat social és cosa de les empreses de grans dimensions. En l’acte de lliurament, el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, va indicar que “l’activitat econòmica amb la vista posada en el llarg termini és més segura, i el model de responsabilitat social empresarial ho fa així”. Puig va afegir que “la responsabilitat social contribueix a la recuperació econòmica i fa pujar l’orgull i la reputació de les empreses i la il•lusió col•lectiva del país”.

Switch to mobile version