Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
2 Gener 2015 a 08:00

La Torre de l’Aigua

La Torre de l’Aigua // Foto: Anna Sardà

La Torre de l’Aigua // Foto: Anna Sardà

La Torre de l’Aigua de Sabadell és un edifici que ha esdevingut el símbol de la ciutat. Situat a la cara sud del Parc Taulí, la torre va ser construïda al 1918. Funcionava com a dipòsit per solucionar els problemes del subministrament d’aigua, però va deixar de funcionar com a tal el 1967. És un projecte de Lluís Homs Moncusí i va ser construïda per l’enginyer sabadellenc Francesc Isard i Bas amb la direcció d’obres de l’arquitecte municipal  Josep Renom i Costa. És un dels cent Elements del Patrimoni Industrial de Catalunya.

Des del Sabadell Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat.  Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sabadell o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia . Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

Switch to mobile version