Autor Societat
15 Gener 2015 a 16:00

La Diputació destinarà mig milió d’euros a projectes de cultura popular i tradicional

Ja s’han presentat les bases per les subvencions

Cultura Popular

Cultura Popular // Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha fet publiques les bases reguladores i la convocatòria per la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a projectes culturals de foment i difusió de la cultura popular i tradicional a la demarcació de Barcelona, per a l’any 2015. L’import que es destinarà als projectes serà de 576.000 euros.

Les bases tenen per objectiu regular i fixar els criteris i el procediment de sol·licitud, tramitació, concessió, cobrament i justificació de les subvencions que atorgui la Diputació de Barcelona. Les ajudes concedides s’hauran de destinar a finançar projectes de cultura popular i tradicional desenvolupats durant el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2015, i en podran ser beneficiàries les associacions, fundacions i entitats sense ànim de lucre i de caràcter cultural que tinguin el domicili social a la província de Barcelona.

El termini de presentació de les instàncies començarà avui, dia 15 de gener, i finalitzarà el 13 de febrer de 2015. Les sol·licituds, així com la documentació exigida a les bases, s’hauran de presentar a qualsevol dels registres oficials de la Diputació.

Switch to mobile version