Autor Política
2 Gener 2015 a 16:30

La Crida per Sabadell té problemes per fer el recompte dels avals recollits fins ara

El 7 de gener farà un recompte parcial

Crida per Sabadell

Els representants de la Crida per Sabadell pugen a l’escenari al final de l’acte de presentació, que es va celebrar a finals de novembre // Imatge cedida per Crida Sabadell

La Crida per Sabadell, la plataforma política que agrupa entitats, organitzacions i partits polítics com la CUP, arriba a l’equador de la recollida d’avals amb problemes a l’hora de fer el recompte. La formació vol aconseguir un mínim de 3.000 suports abans del 29 de gener per decidir si fa el pas definitiu o no de presentar-se a les municipals del maig. En una carta enviada als col·laboradors i que també s’ha remès als mitjans, els responsables de La Crida demanen suport tant per recomptar com per recollir avals. El dia 7 de gener tenen previst enllestir un primer recompte parcial.

En l’escrit que han rebut els participants a alguna de les trobades que van servir per constituir el projecte, no s’especifica quins problemes logístics han tingut els responsables de la recollida d’avals per no poder tenir enllestit un primer recompte ara que s’ha arribat a l’equador de la campanya. Sí que es demana als col·laboradors, però, que es deixin els fulls plens d’avals o no a Can Casablanca o a alguna de les parades informatives que hi ha repartides per la ciutat.

A més, la carta també demana als col·laboradors que s’impliquin a la campanya i que participin en les noves quatre parades informatives que avui s’han posat en marxa per fer arribar el projecte de La Crida a més sabadellencs i aconseguir nous avals. En concret, la formació en necessita 3.000 abans del 29 de gener, una xifra que l’escrit evidencia que a hores d’ara encara no s’ha assolit. Si no s’aconseguissin aquests suports, La Crida per Sabadell quedaria tocada perquè no s’hauria complert el primer dels objectius que es va marcar en la jornada de presentació celebrada a finals de novembre i que era una fita indispensable per presentar una candidatura a les eleccions municipals.

Switch to mobile version