Autor Cultura
9 Gener 2015 a 14:30

La companyia sabadellenca Estrena Morena arriba al Jove Teatre Regina

Amb l’obra de Paco Mir, “No és tan fàcil”

La companyia sabadellenca Estrena Morena serà al Jove Teatre de Regina amb l'espectacle "No és tan fàcil"

La companyia sabadellenca Estrena Morena serà al Jove Teatre de Regina amb l’espectacle “No és tan fàcil”

El proper 15 de gener, i fins al 15 de febrer, la companyia local Estrena Morena, durà a l’escenari del Jove Teatre Regina de Barcelona el primer espectacle de la seva trajectòria, una de les obres amb més èxit de Paco Mir, “No és tan fàcil”.

Es tracta d’un muntatge dirigit per Pedro Ruiz Ortega i protagonitzat per Carles Prats, Jep Barceló i Isa Mateu, que s’incorpora al repartiment alternant-se en algunes funcions amb Marta Tricuera.

No és tan fàcil” explica la història d’en Quique, que després d’uns quants anys d’estar casat amb l’Andrea, ha decidit deixar-la. Tot fent una copa en un bar qualsevol, explica al cambrer la seva decisió, però no sap com fer-ho, ni quina seria la millor manera. Així, el text de Paco Mir proposa 30 maneres diferents de deixar la parella, alhora que retrata les diferències entre homes i dones a l’hora d’afrontar una situació descobrint la cara més divertida i còmica del desamor.

Switch to mobile version