Autor Economia
7 Gener 2015 a 16:30

La Cambra de Comerç estrena l’any amb una conferència de Josep Oliu

Parlarà de les perspectives econòmiques

Josep Oliu

Josep Oliu, president del Banc Sabadell, en una imatge d’arxiu // Imatge cedida per Banc Sabadell

La Cambra de Comerç de Sabadell arrenca el 2015 amb la ponència de Josep Oliu, president del Banc Sabadell. El responsable de l’entitat financera vallesana oferirà el proper dia 13 de gener una xerrada sobre les perspectives econòmiques que s’obren amb el nou any. L’acte s’emmarca en els actes del Fòrum Club que organitza la Cambra sabadellenca. Fins avui, els socis preferents poden inscriure’s amb prioritat per davant de la resta d’assistents.

La conferència d’obertura de l’any del president del Banc Sabadell s’ha convertit en un clàssic a la Cambra de Comerç. Edició rere edició ha anat augmentat el número d’assistents a la trobada i per això els organitzadors del Fòrum Club han decidit donar prioritat als socis que s’inscriguin a la conferència abans del 8 de gener. Els interessats poden fer-ho a través d’aquest enllaç. Demà s’obriran la resta d’inscripcions, que són gratuïtes i s’adjudicaran en funció de la disponibilitat.

La conferència de Josep Oliu començarà passats alguns minuts de les 9 del matí. Un quart d’hora abans, s’obriran les portes de la Cambra i a les 9 en punt el president de la institució empresarial, Antoni Maria Brunet, presentarà el ponent. Després d’una hora de xerrada, els assistents podran fer preguntes al responsable del Banc Sabadell i a dos quarts d’11 es tancarà la sessió.

Switch to mobile version