Autor Política
10 Gener 2015 a 14:30

Juli Fernàndez presenta “I tu… ja saps qui és en Juli?”

Precampanya del candidat d’ERC a l’alcaldia

Juli Fernàndez, candidat a l'alcaldia per ERC, amb un cartell de precampanya

Juli Fernàndez, candidat a l’alcaldia per ERC, amb un cartell de precampanya // Foto cedida ERC Sabadell

Les eleccions municipals s’han de celebrar al maig. I ERC de Sabadell ha iniciat ja la precampanya amb Juli Fernàndez com a candidat a l’alcaldia. El partit independentista ha posat en marxa una iniciativa que se surt de l’habitual, i ha dissenyat una campanya amb el lema “I tu… ja saps qui és en Juli?”, plena de novetats, com estila en les eleccions el partit republicà comandat per Oriol Junqueras.

En la roda de premsa efectuada per explicar i presentar els principals trets que configuren aquesta primera part de la precampanya per les municipals en què ens trobem, Gabriel Fernàndez, el cap de campanya, va explicar els diferents elements amb què ERC cerca de fer arribar als ciutadans de Sabadell la figura i el missatge del seu candidat: “Es tracta d’una campanya innovadora que a través dels elements que la componen, busca generar curiositat i interès per conèixer el nostre candidat, en Juli Fernàndez”.

La precampanya s’estructura en cinc elements principals: el web de la campanya, www.nousabadell.cat; l’enviament de 70.000 tríptics, amb el sintètic missatge de campanya (“un nou país, una nova ciutat i un nou alcalde”); un primer vídeo, amb diferents testimonis de persones que responen a la pregunta “Qui és en Juli?”; l’activació d’un whatsapp de la candidatura, i finalment, una edició de 500 cartells, per repartir per la ciutat.

En paraules de Gabriel Fernàndez: “Es tracta d’arribar al màxim possible de persones i que aquestes sentin, fins i tot, una mica d’intriga per conèixer i saber qui és en Juli. Esperem d’aquesta manera molta més gent conegui el nostre candidat, que creiem que és el més indicat per aportar una alternativa a la “foscor” que projecta actualment l’ajuntament de Sabadell”.

Per la seva banda, el candidat Juli Fernàndez s’ha mostrat confiat en la bondat de la campanya, i la novetat que representa, i ha animat als seus conciutadans a participar-hi activament, amb voluntat de canvi: “Estem preparats per liderar el canvi a l’ajuntament de Sabadell a partir del proper 25 de maig”, ha declarat. Pel que fa a les aliances postelectorals, ha fet saber que: “Ens posarem d’acord amb tots aquells que comparteixin la necessitat del canvi cap a unes polítiques progressistes, tornant a posar l’interès col•lectiu per sobre de tot, i convertint el consistori en un lloc on s’escoltin les necessitats de la gent”.

Switch to mobile version