Autor Triatló - Duatló
3 Gener 2015 a 15:30

Jan Margarit venç en les dues darreres duatlons on ha participat

Les dues primeres on  participa com a federat

Jan Margarit // Imatge de la web de l'Ajuntament de Matadepera

Jan Margarit // Imatge de la web de l’Ajuntament de Matadepera

Jan Margarit, el jove esportista matadeperenc, ha participat darrerament a dues duatlons de muntanya de la competició oficial de la Federació de Triatló de Catalunya, obtenint uns resultats molt destacats.

En la primera, celebrada a l’Ametlla del Vallès el passat dia 23 de novembre, va ser el vencedor de la categoria júnior, i 16è en la classificació general. En la segona, que es va disputar el passat 21 de desembre a Odena, també va resultar guanyador de la categoria júnior, obtenint una 12a plaça en la general.

Aquestes dues són les primeres duatlons en les que Jan Margarit ha participat com a federat.

Switch to mobile version