Autor Triatló - Duatló
23 Gener 2015 a 12:30

Jan Margarit primer en categoria júnior a la Duatló de Muntanya de Mataró

El corredor de Matadepera acaba 14è a la general

jan margarit

El duatleta de Matadepera Jan Margarit // Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

El duatleta matadeperenc Jan Margarit va quedar en primera posició en la categoria júnior i 14è a la general en la XVII Duatló de Muntanya SBD Mataró que es va disputar el passat 11 de gener amb un recorregut de 6 kilòmetres a peu, 22 kilòmetres en bicicleta de muntanya i un darrer tram de 3 kilòmetres més a peu.

Jan Margarit va acabar la prova amb un temps final de 1h 42’ 25”, destacant que va aconseguir el millor temps de tots els participants en el primer tram de 6 kilòmetres a peu. La major dificultat de la prova estava en el segon tram en BTT, ja que s’havia de completar un circuit molt tècnic.

Switch to mobile version