Autor Futbol
30 Gener 2015 a 16:00

Jàbac-Mercantil: ser o no ser a Can Jofresa

Dissabte, derbi vallesà de Divisió d’Honor Juvenil amb el descens en joc

CE Mercantil 2 - UFB Jàbac i Terrassa 2 // Imatge cedida pel CE Mercantil

Imatge del partit de la primera volta // Imatge d’arxiu cedida pel CE Mercantil

La rivalitat futbolística entre Terrassa i Sabadell també es juga al futbol base. I poques vegades deixa indiferent, doncs sigui l’equip que sigui l’enfrontament està carregat d’emoció i de ganes de demostrar el poder d’una ciutat sobre l’altra. Dissabte el municipal de Can Jofresa acollirà un d’aquests encontres carregats de rivalitat entre les dues capitals del Vallès Occidental traslladat a les edats més joves: el Jàbac Terrassa-CE Mercantil.

Encontre dramàtic el que disputaran tant els blanc i negres com els arlequinats blaugranes. Són penúltim i últim respectivament i ja fa setmanes que han encarat la segona volta. Així que la premissa és fàcil: caixa o faixa. Tots dos tenen 13 punts i la distància amb la salvació és ja de set, prou important com per que l’ansietat creixi. Qui surti guanyador d’aquest derbi no només s’endurà els tres punts, sino que agafarà moral per afrontar el que resta de temporada.Al seu torn, el perdedor podria quedar-se molt tocat.

La millora del Mercantil, a prova

Tots dos equips van reprendre la competició després de nadal amb victòries solvents. El Jàbac va golejar a casa al Casablanca aragonès (6-0) i el Mercantil va superar al Huesca a l’Arrahona Merinals (4-2). Pels sabadellencs aquesta va ser la primera de la temporada, que després de moltes decepcions durant el 2014 van entrar al 2015 per la porta gran. Des de llavors els de Pablo Becerril han sumat set de 12 punts possibles i s’han enganxat a la lluita per sortir del pou.

Can Jofresa acollirà aquest Jàbac-Mercantil dramàtic a les 16 h. Tots dos equips estaran pendents dels partits que juguen el Lleida (contra el Barça), el Huesca (contra el Gimnàstic de Tarragona) i el Badalona (contra el Mallorca). A priori no s’espera que cap dels tres guanyi ja que s’enfronten a rivals molts superiors.

Switch to mobile version