Autor Política
29 Gener 2015 a 12:00

ERC demana a l’alcalde que renunciï al suport del regidor Paco Bustos

El germà de l’exalcalde també està imputat pel cas Mercuri

Juli Fernàndez

Juli Fernàndez va ser molt crític ahir amb els socialistes de Sabadell // Imatge cedida per ERC Sabadell

El candidat de ERC a l’alcaldia de Sabadell, Juli Fernández, va ser molt crític ahir amb el PSC de Sabadell, precisament el dia en que van declarar com acusats davant el TSJC l’exalcalde, Manuel Bustos, i l’encara regidor i germà del primer, Francisco Bustos, per la seva suposada implicació en l’anomenat cas Mercuri de corrupció política.

Per ERC Sabadell és una falta de respecte a la ciutadania que un càrrec imputat mantingui l’acte de regidor dos anys després de les primeres acusacions, i lo que és més greu, que el seu partit permeti que continuï formant part del grup municipal, ja que està incomplint el seu propi codi ètic que marca que tots els càrrecs formalment acusats han de deixar tota responsabilitat pública.

L’alcaldable Juli Fernàndez, va refermar que “és una presa de pèl i una falta d’ètica i moral que el senyor Bustos, segueixi sense renunciar a la seva acta de regidor. No podem permetre que un acusat en una presumpta xarxa de corrupció política continuï essent regidor amb total normalitat de la nostra ciutat. Tot indica que si fins ara no ha renunciat no ho farà per tant la responsabilitat política de que continuï amb total normalitat és també del seu partit, és per això que exigim al PSC que expulsi el regidor del seu grup municipal i deixi d’aquesta manera de tenir un membre acusat en el grup que dóna suport al Govern de la ciutat. Alhora demanem a  l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, que rebutgi el suport d’aquest regidor per tal de tenir la majoria que el permet governar. Estem convençuts que Sánchez no vol ser alcalde amb el suport de persones acusades de construir una xarxa de corrupció a la ciutat”.

El candidat republicà va continuar explicant que “ha quedat demostrat amb la seva passivitat durant aquests dos anys i la seva aposta pel continuisme, que el PSC està inhabilitat i no és apte per governar la ciutat. A ERC treballem incansablement per fer possible i liderar el canvi, que porti a Sabadell un govern net, honest i transparent, obrint les portes i les finestres del consistori, per a que els ciutadans coneguin tot el què passa i ha passat amb cada euro dels seus impostos”.

Switch to mobile version