Autor Política
20 Gener 2015 a 17:00

El PP de Sabadell proposa realitzar una auditoria a la gestió de la Policia Municipal

“Amb la finalitat de donar un servei de qualitat”

Estevan Gesa // Imatge cedida pel PPS

Estevan Gesa // Imatge cedida pel PPS

Esteban Gesa, portaveu del Partit Popular de Sabadell, impulsarà una proposta per demanar que es realitzi una auditoria a la gestió de la Policia Municipal de Sabadell, des d’una organització externa.

Dins el marc legal, l’Ajuntament de Sabadell és un òrgan competent per organitzar i desenvolupar els serveis de la Policia Municipal, amb la finalitat de donar un servei de qualitat integral a la ciutadania”, va expressar Gesa. Aquesta proposta, que busca el recolzament de la resta dels grups municipals, ve motivada perquè “han arribat queixes i mostres de desconfiança dels ciutadans i dels propis funcionaris policials, dubtant de la correcte gestió dels recursos i el desenvolupament adequat del servei que dur a terme la direcció de l’organització. Aquestes també, són alimentades per algunes conductes dubtoses que relaten els medis de comunicació local i provoquen encara major desconfiança entre els membres d’aquest col·lectiu, minant la franquesa de la institució policial des del punt de vista dels ciutadans”, va manifestar el portaveu del grup popular.

Així doncs, Esteban Gesa considera que “des de l’objectivitat, creiem oportú dilucidar els paràmetres de gestió que s’han realitzat des de la intendència, i és per això que creiem i imprescindible que des de l’Ajuntament s’executin els mitjans necessaris per auditar la gestió del cos policial municipal per una organització independent. Alhora que sigui creada una comissió tècnica i política per la supervisió de l’auditoria”. Finalment, el portaveu popular va afegir que pensem doncs que aquesta proposta pugui donar una visió clara dels problemes estructurals que pateix el col·lectiu i l’emmalalteix de cara a la ciutat de Sabadell”.

Switch to mobile version