Autor Waterpolo
23 Gener 2015 a 17:30

El CN Sabadell s’enfrontarà al Mediterrani a la Copa de la Reina

Les de Guiu, favorites al títol

CN Sabadell Copa Reina 2014

El CN Sabadell va guanyar l’any passat contra el Mataró // Imatge del Twitter @nataciocat

El CN Sabadell femení opta, per setè any consecutiu, a guanyar la Copa de la Reina de waterpolo, però aquest any s’ho haurà de guanyar des del primer partit. El sorteig de la final a vuit ha emparellat a les noies de Nani Guiu amb el CE Mediterrani, actualment les terceres classificades de la lliga de Divisió d’Honor. Un encontre que la capitana sabadellenca Olga Domènech ha qualificat de “difícil” perquè les barcelonines són “un equip físicament molt dur”, però que vindrà bé perquè “ens posarà les piles des del primer moment”.

Des de la temporada 2007-2008 el CN Sabadell ha guanyat totes les edicions del torneig del KO i un any més és el màxim favorit per endur-se el títol. L’autoritat amb que domina al campionat de lliga i els bons resultats a les competicions europees són motius suficients per pensar que es proclamaran campiones de nou. Abans, però, hauran de superar al Mediterrani als quarts de final i les vallesanes ja saben cóm se les manega aquest equip. Ja al partit de lliga que es va disputar a la piscina del barri de Sants la victòria de les de Guiu va ser d’un ajustat 10-12. Aquesta ha estat una de les poques jornades en que les del Vallès han patit per guanyar al llarg de la temporada.

Els emparellaments de la Copa de la Reina són els següents:

-CN Sabadell-CE Mediterrani

-Waterpolo Dos Hermanas-CN Mataró

-CN Madrid Moscardó-CN Rubí

-CN Sant Andreu-CN Terrassa

Calendari i horaris

L’edició d’enguany de la Copa de la Reina es disputarà a la Piscina Pere Serrat, on habitualment juguen com a local els equips del CN Sant Andreu. La final a vuit arrencarà el divendres 6 de febrer a les 15.15 h i l’obrirà el vigent campió, el CN Sabadell de Nani Guiu, contra el CE Mediterrani. Seguidament es jugaran el Dos Hermanas-Terrassa (17 h), el Moscardó-Rubí (18.45 h) i el Sant Andreu-Terrassa (20-30 h).

Pel cap de setmana estan programades les semifinals i la final. Dissabte 7, a les 17 i a les 18.45 h, es decidiran els equips finalistes i diumenge 8 a les onze del matí es disputarà el partit pel títol. De revalidar-lo, el CN Sabadell en sumaria 13 de 19 possibles.

Switch to mobile version