Autor Waterpolo
19 Gener 2015 a 14:30

El CN Sabadell accedeix amb autoritat als quarts de la Champions

Ple de victòries i golejades a França

CN Sabadell-Olympiacos

Les supercampiones d’Europa continuen fent tremolar el vell continent // Imatge d’arxiu del Twitter @CNS_oficial

L’autoritat del senior femení del CN Sabadell a la lliga de Divisió d’honor de waterpolo la va traslladar el passat cap de setmana a la Champions League. Les noies de Nani Guiu van disputar a Lille (França) la fase de grups de la competició i van tornar no només amb el premi del passi de ronda, sino amb una sensació de superioritat màxima en haver guanyat tots els partits amb resultats amplis.

Les sabadellenques van iniciar el cap de setmana contra les amfitriones, el Lille Metropole, amb una victòria una mica ajustada (9-13), però un cop passat el primer tràmit i els primers nervis la perfecta màquina vallesana va oferir tres autèntics espectacles amb traca final en l’últim encontre del cap de setmana. Al següent partit l’Uralochka rus va doblegar el genoll en un partit boig que va acabar 22-11. Després van superar a l’USVE Budapest d’Hongria per 14-9 i, finalment, van batre el Red Star de Belgrad serbi per un incontestable 20-1.

Ara les noies de Nani Guiu esperen rival pels quarts de final. A les sabadellenques els hi podria tocar l’Imperia italià, el Vouliagmeni grec o els hongaresos USVE Budapest i Szintes. De tots ells el més perillós és l’equip grec, que tot i viure a l’hombra de l’Olympiacos al seu país continua mostrant-se com un bloc molt difícil de batre.

Switch to mobile version