Autor Esports
29 Gener 2015 a 17:00

Diumenge es celebra la Cursa de Muntanya del Mont-rodon a Matadepera

Encara queden places per poder participar-hi

cursa montrodon

Arriba una nova edició de la Cursa de Muntanya de Mont-rodon // Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

El proper diumenge 1 de febrer a partir de les 10 del matí a la plaça del Casal de Cultura es donarà el tret de sortida de la Cursa de Muntanya del Mont-rodon que organitza la Unió Excursionista de Matadepera. La cursa té un recorregut de 13,5 quilòmetres resseguint alguns punts emblemàtics del poble, com el propi Mont-rodon o el Turó del Pujol, amb un desnivell positiu d’uns 400 metres.

Encara queden algunes places per poder participar a la cursa de diumenge. De moment hi ha inscrits més de 430 participants dels 500 que permet l’organització. Les inscripcions es poden fer per internet i el preu és de 13 euros pels socis de l’entitat i de 16 euros per la resta dels participants.

Cal destacar que la Cursa de Muntanya del Mont-rodon serà un any més solidària, ja que un euro de cada inscrit anirà destinat a Càrites Matadepera i un altre a Metges Sense Fronteres.

Switch to mobile version